BIG-FUN LASERGAME

Ons wapenarsenaal

In de loop der jaren hebben wij een flink wapenarsenaal opgebouwd. Naast een 40-tal laserguns in verschillende soorten en maten hebben wij ook de beschikking over een aantal extra spelelementen.

Laserpistool en lasergeweer
(Huurprijs: €6,- per gun)


Al onze laserguns (pistolen en geweren) beschikken over stoer licht- en geluidseffecten en een weergave van het aantal levens. Verder heeft iedere gun een keuze voor verschillende munitiesoorten en een tijdelijk beschermingsschild. De laserguns zijn in te stellen in verschillende teamkleuren.

Een pistool is eenvoudiger te bedienen en is kleiner dan een geweer en raden wij aan voor spelers tot 7 jaar.

De laserstraal


Strijden met onze guns is volstrekt ongevaarlijk. De laserstraal is namelijk een infraroodstraal, zoals op de afstandsbediening van je tv. Het enige gevaar aan onze guns is dat het verslavend kan werken ;-)


Het bereik van de laserstraal is bij daglicht ongeveer 25 meter. Naarmate het schaduwrijkers/donkerder wordt, neemt het bereik toe tot ruim 40 meter.

Targets


We leveren bij onze laserguns gratis targets mee. Deze zijn te gebruiken bij het oefenen met de guns of bij verschillende spelvormen, zoals 'Scherpschutter' of 'Capture the flag'.

Game-elements
(Huurprijs: €1,- per gun)


Om het gamen nog spannender te maken, kunnen wij extra spelelementen meeleveren. Het gaat om elementen die van het lasergeweer een scherpschutter of machinegeweer maken. Of plaats een scanner op je gun, waarmee je de vijand sneller kan spotten.

Het doelwit


De voorkant van de lasergun dient als doelwit, waarop jij en jouw tegenstander elkaar proberen te raken.De levenskracht neemt af als je geraakt wordt. Als je vaak genoeg geraakt bent, schakelt de Lasergun vanzelf uit en ben je uitgeschakeld voor het spel.


De spelers hebben dus geen targetvest nodig.Er volgt ook geen schok als je geraakt wordt, waardoor onze Laserguns zeer kindvriendelijk zijn.

Gunbox


Onze guns worden geleverd in een stoere en stevige gunbox.

I.T.S.


Huur je bij ons de Game-elements dan leveren we daar het Intelligent Targeting System bij. Deze maakt het lasergamen nog spannender. Zo kan je de I.T.S. instellen in de 'Bomb-modus'. Door middel van een explosieve uitbarsting brengt het schade toe aan de vijand. In de 'Sentry-modus' scant de I.T.S. op vijanden en schakelt ze uit. Met de 'Medic-modus' kan de strijder nieuwe levens verdienen.

Partijlinten


Bij de levering van onze guns zorgen we ook voor voldoende partijlinten. Hiermee herkennen de strijders elkaar teamgenoten en kunnen de strijdende partijen van elkaar onderscheiden worden.

Hier vind je de gebruiksaanwijzingen van onze Laserguns, welke je kunt downloaden en uitprinten.