BIG-FUN LASERGAME

Verhuurprocedure

Als je hebt besloten om bij ons je Laserguns te gaan huren,

kan je hieronder lezen hoe één en ander in zijn werk gaat.

Reserveren
Ga naar 'Reserveren' en vul daar het reserveringsformulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de reservering definitief te maken.


Contract
Zodra de reservering definitief is, ontvang je van ons per mail een contract met daarin de gegevens en afspraken omtrent het verhuur. Deze wordt door ons beiden ondertekend op het moment dat de levering van de laserguns plaatsvindt.


Levering
Je haalt de laserguns bij ons op en brengt ze ook weer terug op ons adres in Made. Tijdstip in overleg.


Verzenden
Het is mogelijk om in uitzonderlijke gevallen de bestelling per post toegestuurd te krijgen. Hiervoor brengen we de gebruikelijke verzendkosten in rekening en twee dagen extra huur. Wil je de guns toegestuurd willen krijgen, geef dat dan aan in het reserveringsformulier.


Tarieven
-Check voor de tarieven van onze guns en eventuele toebehoren 'Ons Wapenarsenaal'.
-Check 'E.H.B.K' om gratis een oorkonde en/of uitnodiging voor je kinderfeestje te downloaden en uit te printen. Tegen een kleine vergoeding kunnen we de oorkonde ook verzorgen bij het leveren van de guns.
-Alle onze tarieven zijn netto bedragen.


Betaling
Contant of via Tikkie bij levering of vooraf per bank.


Wat je nog meer moet weten
-Bij afhalen van de Laserguns krijg je een uitleg over de werking van de Laserguns. Op deze site kan je onder de kop 'Ons Wapenarsenaal' een uitgebreide gebreide gebruiksaanwijzing downloaden en uitprinten.
-Onder de kop 'Lasergamen' op deze site zijn verschillende spelvormen te downloaden en uit te printen, die je kunt gebruiken tijdens het lasergamen. Uiteraard ben je helemaal vrij om zelf creatief te zijn en je eigen spel te spelen.
-Het huren en gebruik van onze Laserguns is geheel op eigen risico.
-Je bent zelf altijd verantwoordelijk voor het spelen in een veilige omgeving.
-Onze Laserguns zijn niet waterdicht. Bij hevige regenval kan hiermee dan ook niet buiten gestreden worden.
-Bij slechte weersomstandigheden kan de reservering kosteloos worden geannuleerd.
-Bij fel zonlicht neemt het bereik van de guns af. Zorg er dan dus voor dat ze gebruikt worden in bijvoorbeeld een bos, een gymzaal of een andere plaats waar beschutting te vinden is.