Over ons

Wij zijn Alex, Astrid, Boris en Madelief. Een jong gezin uit Made. Samen vinden we het leuk om dingen te ondernemen.

Vorig jaar had Boris het idee om voor zijn 11e verjaardag te gaan lasergamen. Een rondgang rond de aanbieders van deze activiteit leerde ons (zijn vader en moeder) dat dit toch wel iets te duur zou uitvallen. We konden ons niet voorstellen dat er niet meer kinderen waren die vanwege de hoge kosten geen lasergame-feestje konden geven. Dit bracht ons op het idee om zelf Laserguns aan te schaffen en te gaan verhuren. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels hebben we de guns aangeschaft en sinds augustus 2014 hebben we ons verhuurbedrijfje opgericht.

Het is ons doel om kinderen (en hun ouders) tegen een redelijke prijs de mogelijkheid te geven een origineel, avontuurlijk en onvergetelijk feestje te kunnen laten organiseren.

Hieronder vind je het krantenartikel dat begin november 2014 in het lokale weekblad 't Carillon stond.

In het eerste weekend van 2015 hebben we onze Laserguns verhuurd aan jongerencentrum De Tavenu. Drie dagen lang heeft de Waalwijkse jeugd in de leeftijd van 9 tot 20 jaar veel spanning en plezier beleefd met onze guns.

Zie hieronder het enthousiaste krantenartikel in het Brabants Dagblad van maandag 5 januari.

_______________________________________________________________________________________________________________

Vet hoorrrrrr! Na het succesvolle lasergameweekend heeft jongerencentrum De Tavenu in mei 2015 opnieuw gebruik gemaakt van onze guns.

Lees hieronder het verslag van het lasergameweekend dat op maandag 18 mei 2015 in BN De Stem stond.